Категорії Інформація
Каси Додати подію
Dorofeeva
25 травня 2023

Dorofeeva

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Tanzbrunnen
Rheinparkweg 1, 50679 Köln

Про подію

DOROFEEVA з новою програмою «СЕНСИ»!

23.05 2023  ПРАГА Retro Music Hall

24.05.2023 БЕРЛІН Соlumbia Theater

25.05.2023 КЕЛЬН  Tanzbrunnen  

Війна  поділила життя кожного українця  на «до» та «після» та змусила шукати нові мрії, нові цілі, нові сенси. Адже саме вони нас тримають  - сенси, надихають і дають сили йти вперед – до перемоги. 

Я відшукала свої нові сенси у цій новій реальності сьогодення, та  втілила їх у піснях нового альбому.

ПРИХОДЬТЕ ПОЧУТИ МОЇ ТА ЗНАЙТИ СВОЇ ВЛАСНІ СЕНСИ!

Будемо співати разом нові пісні, які шалено швидко стали хітами:  «Різнокольорова», «Думи», «Крапають», «У твоїй душі», «Щоб не було», «Whatsapp»

“Вперше це буде не яскраве гучне шоу, а дуже особливий атмосферний перформанс. Зберемося разом, щоб підтримати один одного та допомогти тим, хто потребує допомоги”.

З самого початку війни DOROFEEVA веде активну соціальну діяльність: виступає з благодійними концертами у багатьох країнах Європи, долучається до соціальних ініціатив і створює благодійні проекти, підтримує українських біженців по всьому світу, популяризує українську культуру та привертає увагу до важливості збереження української культурної спадщини. У турі «сенси» артистка збирає кошти для проекту Superhumans – українського медичного центру для людей травмованих на війні, який спеціалізується на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код